Integrisane usluge su naša snaga

U septembru 2013. godine  Ringier Axel Springer Srbija svečano je otvorila novu, modernizovanu štampariju opremljenu novom  štamparskom mašinom “Wifag evolution 473”.

Sa povećanim potencijalom u proizvodnji, to je najveća novinska štamparija u Srbiji. Trenutno se u njoj štampaju 4 dnevna lista sa nacionalnom pokrivenošću i 8 regionalnih dnevnih listova. Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji, štampana izdanja kompanije su boljeg kvaliteta i po modernim ekološkim standardima.

Pored osnovne delatnosti, štamparija je u mogućnosti da ponudi i specifične usluge kao što su celofaniranje, insertovanje…

Ringier Axel Springer nezaobilazan je partner mnogim izdavačima knjiga, DVD-ova i CD-ova i podrška u promociji, reklamiranju i distribuciji ovih izdanja na svim važnim prodajnim mestima u Srbiji.

U prethodne tri godine izvršena je distribucija i promocija više od 50 različitih izdanja u saradnji sa više od 20 izdavačkih kuća.

Neki od najuspešnijih proizvoda su Diznijeva kolekcija knjiga za decu, serija muzičkih CD-ova i knjiga “Veliki kompozitori”, DVD serije domaćih srpskih filmova, kao i dečiji albumi za sličice.

Najveća i najmodernija štamparija u Srbiji

ATM PRINT

Bulevar Milutina Milankovića 29

11070 Novi Beograd, Srbija

Tel/fax: +381 11 31 30 438

office@apmprint.rs